Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
een jaar geleden

Het enthousiasme spatte er van af bij organisatoren en gastsprekers/workshopleiders, dat gaf positieve energie. Mooie aandacht voor aankleding en goede verzorging.
Als doel van workshops snuffelen was, dan is doel behaald. Laatste lezing in fijn rustig tempo en mooie sleutelwoorden om mee te onthouden/mee te nemen. Eerste lezing enthousiast, maar wat hoog in energie door te veel te willen vertellen. Liever wat minder en eenvoudiger zodat 't meer aansluit op wat je zonder ervaring kunt zien/begrijpen in kindertekeningen.
Dank voor alles!

Bep en Sas
een jaar geleden

Voor ons een zeer geslaagde dag. Goed programma, mooie locatie, goed verzorgd, fijne sfeer, leuke sprekers en workshops, het enthousiasme van de organisatoren was voelbaar. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Maartje
een jaar geleden

Ik heb zo'n toffe dag gehad bij dit event! Voor mij was het rooster perfect: lezing, yoga, workshops, lezing. Mét een heerlijke lunch erbij. Inhoud van de workshops en lezingen waren professioneel en goed te volgen. Vooral de passie voor het vak kwam overal naar voren en dat vind ik zo fijn. Lunch duurde relatief lang maar ik was ook één van de eerste. Dus anderen zullen dat denk ik minder ervaren hebben. Of het was mijn ongeduld voor het verder willen volgen van de workshops ;)
Ik ben er volgend event in ieder geval weer bij. Dank voor de organisatie!

Joyce
een jaar geleden

Super interessante dag met veel verschillende workshops!

Marie-Louise
een jaar geleden

Vooraf keuzestress; welke workshop wil ik volgen? Er was ook zoveel leuks/interessants te kiezen. Voor herhaling vatbaar.

Chantal
een jaar geleden

Het was een zeer zinvolle en leuke dag. Erg goed georganiseerd en veel geleerd om in de praktijk in te zetten. Het volgende zorg event mag van mij meer gericht zijn op verschillende doelgroepen, nu was vooral kinderen een groot thema, al was dit ook goed te vertalen naar de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Silvie Verberkt
een jaar geleden

Wat een fijne dag was dit! Fantastisch geregeld door zeer betrokken zorgondernemers. Gevarieerde workshops en lezingen, kleine groepen, een persoonlijke benadering. Veel geleerd en gezien en dit meegenomen voor in de toekomst. Mocht het nogmaals georganiseerd worden, komen we graag weer!

Jette
een jaar geleden

Dit was natuurlijk waanzinnig. Wat een top dag, ivolgend jaar een weekend please 😉