Wie zijn wij

Ik ben Pauline van Visualstoryteller-Pauline en ik geef o.a. trainingen en workshops in Visual Storytelling en maak ik illustraties voor bedrijven en particulieren voor bijv. kinderboeken. Samen met 2 collega's mag ik dit geweldige event neer gaan zetten. Een event maar dan net even anders. Wat ik miste bij  de Events van nu is het samen komen met anderen mensen met dezelfde passies. Het is vaak afstandelijk en dat hebben we de afgelopen jaren al genoeg gehad denk ik. De zorg en onderwijs lijken steeds meer op de zaken wereld. Dat vind ik op sommige vlakken erg jammer. Ik denk namelijk dat je zoveel meer bereikt als mensen meer op gevoel en wat ze daadwerkelijk zien kunnen gaan werken. Daar ligt de kracht van velen!  Ik houd ervan de mens erachter te zien en te ontmoeten. Daar wil ik mij sterk voor maken bij Zorg-Events.

Mijn naam is Jette Peuscher. Ik ben super blij dat ik onderdeel mag zijn van dit fantastische zorg-events team.

Zelf ben ik psychomotorische therapeut en psychodynamisch therapeut en heb ik een eigen praktijk voor kind-en jeugdtherapie in Eemnes. Naast mijn werk als therapeut ( en tegenwoordig evenementen organisator) bied ik ook bijscholing aan voor kind- en jeugdprofessionals bij de buutplek! Ik kan enorm genieten om gemotiveerde professionals aan de gang te zien en ze iets te mogen leren.

Dit is natuurlijk ook een rol van mij op het event zelf. Ik mag twee verschillende workshops verzorgen.

 

 

Mijn naam is Ivo Broeren en mede organisator van dit unieke zorg-event. Verder ben ik eigenaar van een kleinschalig zorgonderneming. Organiseren van andere grote events heb ik al enkele jaren gedaan en dit vind ik weer een mooie uitdaging. Ik denk dat dit event een start is van een geweldige reeks events maar dan 'net even anders'. Hopelijk mag ik u begroeten op ons event en komen we samen 'in verbinding'.