Workshops en bestellen

Ben jij erbij op 12 Oktober?

Voeg jouw ticket toe aan het winkelwagentje. Daarna 3 van de 5 workshops. Deze zitten al bij de prijs inbegrepen. Bestel je voor meerdere personen? Schrijf bij de opmerking wie voor welke workshop kiest. 

Klik op de foto per workshop voor meer informatie!

Voor wie er vorig jaar ook is geweest, misschien herkennen jullie deze workshopgever wel.: Janneke van Lint. Dit jaar neemt ze jullie mee in het gebruik maken van creativiteit tijdens het werken. In verbinding met jezelf en met je creatieve geest!

Deze workshop wordt gegeven door een Rotterdamse vrouw Lydia Doove , met bakken aan ervaring in het werken met complexe systemen. Zij gaat jou in 1,5 uur meenemen in de wereld van systemen en contextueel werken.

Deze workshop wordt gegeven door Liel Prijs- Gerus. Zij is gespecialiseerd in het werken met de kracht bronnen in jouzelf. Jij leert te werken vanuit jouw kracht en hoe je dit kan inzetten tijdens jouw eigen werk.

Ontdek jouw persoonlijke blauwdruk met Nine Star Ki!

Jouw weg naar volledig vanuit jouw eigen kracht de wereld ontdekken begint met het leren kennen van jouw eigen blauwdruk. Je persoonlijke blauwdruk vertelt jou wie jij bent en wat je hier op aarde komt doen. Nine Star Ki laat je thuiskomen bij jezelf!

Wat is Nine Star Ki?

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Bij deze vorm van astrologie staat de Chi energie centraal. Je persoonlijke blauwdruk geeft aan hoe de levensenergie Chi zich door jouw leven beweegt. Het helpt je patronen te ontdekken en te doorbreken. Het laat je inzien wat je nodig hebt om te verder te ontwikkelen, wat jouw behoeften zijn, waar jouw krachten liggen en waar je hulp bij kan gebruiken.

Hoe werkt Nine Star Ki?

Aan de hand van jouw geboortedatum wordt er een combinatie van drie getallen berekend die is samengesteld uit de 5 elementen die centraal staan binnen Nine Star Ki; Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De 5 elementen zijn onderverdeeld in 9 verschijningsvormen; 1 water, 2 aarde, 3 hout, 4 hout, 5 aarde, 6 metaal, 7 metaal, 8 aarde en 9 vuur. Ben je geboren op 1 maart 1981 dan hoort daar de Nine Star Ki reeks van 1 water, 8 aarde en 7 metaal bij. Deze reeks is de basis voor jouw blauwdruk.

Tijdens deze workshop laat ik je kennis maken met de magische wereld van Nine Star Ki. Wat doen de 5 elementen, wat zijn de belangrijkste inzichten die de 9 verschijningsvormen jou kunnen geven? Je krijgt een waardevol inkijkje in je eigen krachten, behoeften, valkuilen en uitdagingen. Hoe kan je Nine Star Ki gebruiken in jouw omgeving als coach, therapeut, opvoeder of binnen jouw eigen familie en vrienden?

 

Natuurlijk kan Karin Scharff niet is 1,5 al haar ervaring en expertise met jullie delen, maar ook dit is een workshop om bij te zijn. Karin gaat vertellen over het omgaan met rouw en verlies ( denk hierbij ook aan levend verleis). Kinderen, jongeren en mensen met een beperking rouwen namelijk anders dan wij als volwassenen doen. Wat moet jij weten om deze kinderen, jongeren of mensen met beperking goed te kunnen ondersteunen? 

De workshop Pesten wordt gegeven door een zeer ervaren speltherapeut die haar eigen methode heeft ontwikkeld over omgaan met pesten.

Pesten is iets waar bijna iedereen tegenwoordig mee te maken krijgt. Pesten op de werkvloer, pesten in de woonvorm, pesten op school, online en offline.

Wanneer jij je opgeeft voor deze workshop krijg jij handvatten die jij meteen in de praktijk toe kan passen als je werk met kinderen, jongeren of volwassenen die te maken hebben met pesten